Teaser

Sziasztok!

Talán elég nehéz összeszedni, hogy pontosan hányszor is hallottuk az alapozó tárgyaink keretein belül az „Önök bizony felső vezetők lesznek” című felkiáltást. De mi úgy gyanítjuk, hogy körülbelül a százas nagyságrendbe eshet ez a szám. Szerintünk ez a mondat a Corvinus nem hivatalos mantrája. Akár megtehetnénk szlogenné is, hiszen a valódi szlogent biztosan kevesebbszer hallottuk, mint ezt az ambiciózus kijelentést.

 

 

De mi van azokkal, akik nem olyan cinikusak, mint az első bekezdés? Akiknek tényleg van egy Ötletük.  Akik már gimnáziumban tudták, hogy márpedig ők vállalkozók lesznek, bárki bármit mond. Akik az American Dreamben élik a mindennapjaikat Magyarországon. Velük mi van?  Tudjuk, hogy kik ők? Ismerjük a történetüket?

Mi úgy érezzük, hogy ilyen téren tudnánk még újat mondani a Corvinus hallgatóinak. Ezért fogalmazódott meg bennünk a BCE 2 CEO ötlete. Úgy gondoljuk, hogy szükség van egy platformra, ahol bemutathatjuk a Corvinus büszkeségeit hallgatói szemszögből. Ők azok a jelenlegi vagy volt diákok, akik a kezükbe vették az irányítást, és eldöntötték, hogy ők bizony TÉNYLEG felső vezetők lesznek. Sőt mi több, ők a saját vállalatukat fogják irányítani. Ők cégvezetők lettek. Minket inspirálnak ezek az emberek: a bátorságuk, a céljaik, a történeteik. Ezért gondoltuk, hogy szükség lenne egy blogra, ahol bemutathatjuk őket és a cégeiket. Tisztában vagyunk azzal, hogy az egyetem diákszervezetei is szoktak beszélgetéseket szervezni hasonló témában, de azok az események csak néhány ember számára elérhetőek, és egyszeriek. Egy blog viszont talán több emberhez is el tud jutni, és kicsit hosszabb ideig elérhető tartalmat nyújt, mint egy-egy ilyen rendezvény.

Ezen a felületen talán lehetőségünk lesz megérteni, hogy a BCE padsoraiból milyen út vezet oda, hogy az ember igazi nagybetűs CEO legyen. Itt megismerhetjük a Corvinus-ról érkezett cégvezetőket. És közben választ is kaphatunk a minket bizsergető kérdésekre.

 

 

Mikor fogalmazódott meg bennük A Gondolat? Mire kell figyelnünk kezdőként? Mik a nehézségek? Mit tanultak az egyetemen, amit a való életben is hasznosítanak? Mik motiválják őket? Hányszor kell elbukni, hogy aztán elérjük a célunkat? Egyenes út vezet az álmainkhoz? Ki fogunk égni? Elégedettek leszünk valaha? A vállalkozás kaland vagy szenvedés? Mi a titkos recept? Egyáltalán van titkos recept? És ha igen, akkor mi a siker nyitja???

Ha Te is szeretnél választ kapni ezekre a kérdésekre, csekkold le a bejegyzéseinket, lájkolj minket Facebookon, iratkozz fel a hírlevelünkre, vagy csak kövess be Instán!

 

Stay tuned,

Levi, Kinga, Zsombi, Marci, Bálint a.k.a BCE 2 CEO

Írta: Bálint

2020.03.01.

További bejegyzések

Hivatás egy életre

Hivatás egy életre

Bodó Virág Anna a BabyGarden bölcsőde megálmodója, tulajdonosa és vezetője. Emellett pedig a Vállalkozó Pedagógusok nevű startup alapítója is egyben.

Kommentek

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a legizgalmasabb történetekről, amik csakúgy a Corvinusról indultak, mint a Te karriered!

Sikeres feliratkozás